Download Manut Dalane- KLENIK GENK FT NDARBOY GENK (Cover By Woro Widowati, Viokey, Fero Tak Dhut) Vers.Koplo Mp3

Duration: 05:31

Published: June 09, 2020

Listen: 1,960


Song Title : Manut Dalane
Officiall : https://www.youtube.com/watch?v=2P13X...

Cover By :
Viokey :
IG : https://www.instagram.com/viokey_/?hl=id
YT: youtube.com/c/VIOkeyboard

Woro Widowati :
IG : https://www.instagram.com/worow0ro/
https://www.instagram.com/worowidowat...
YT: https://youtu.be/tL8HsJpnsy0

Fero Tak Dhut :
IG : https://www.instagram.com/fero_irnandi/?hl=id
YT: https://www.youtube.com/channel/UCOCu_Qah_1o0Wq3kGFUoPfQ

Maturnuwun Slur Sampun Di tonton..., Bila Ada Saran/masukan. Silahkan Komen Di komentar.. Mboten Ketinggalan nggih SUBSCRIBE, LIKE & SHARE..
agar semua bisa dangdutan.. :v wkwkwkwk
Tunggu Video Selanjutnya............. Maturnuwun....

Lirik :
rumangsane aku ora nduwe ati
sak penakmu dewe leh mu ngelarani
rumangsane aku ora nduwe roso
kowe tego rabi karo wong liyo
wes tak cubo laku ngilangi roso
tresno iki ngelalekke janji sing wes tok blenjani

gusti ajeng pripun malih
yen iki sampun takdire kulo manut dalane

gusti kulo namung manungso
sing sagete namung katah dedungo

sudah berulang kali ku bertahan
berjuang dinggo tekaning bebrayan
nanging kenyataan ora tekan pelaminan
kowe ora nerimo karo keadaan
tekan sepiro aku arep nyubo
ra nelongso ngilangi loro ning jero dodo

gusti ajeng pripun malih
yen iki sampun takdire kulo manut dalane

gusti kulo namung manungso
sing sagete namung katah dedungo

gusti ajeng pripun malih
yen iki sampun takdire kulo manut dalane

gusti kulo namung manungso
sing sagete namung katah dedungo
sing sagete namung katah dedungo
sing sagete namung katah dedungo

#worowidowatiofficial #coverworowidowati #worowidowati #manutdalane #ndarboygenk #klenikgenkftndarboygenk #manutdalanedangdut #ferotakdhut#viokeyboard #jaranan #jhandut